Verzend,- leverings- en retourbeleid

Verzending

 Ik doe zorgvuldig mijn best om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Bestellingen probeer ik binnen 3 werkdagen te verzenden. Soms zijn producten niet voorradig waardoor de verzending iets langer kan duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd van een product. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte. De verzending van je bestelling verloopt via de postbode van PostNL voor een brievenbuspakketje en de pakketbezorger van DHL voor de pakketten die niet door de brievenbus passen. Over het algemeen vindt de aflevering op de eerstvolgende werkdag na verzending plaats. Helaas kan ik het moment van afleveren niet garanderen. Heb je per ongelijk een verkeerd bezorgadres ingevuld neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer de bestelling dan nog voor je te wijzigen. 

Verzendkosten 

Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen en €5,95 voor bestellingen tot €70,- die niet door de brievenbus passen. Voor internationale verzendingen hanteer ik andere tarieven. Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen van €70,-. 

Retourneren 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten. De kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn wel voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient de bestelling met alle geleverde artikelen en toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mits de bestelling in goede orde retour ontvangen is ontvang je het desbetreffende bedrag binnen 14 dagen retour. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de bestelling meer beschadigd zijn dan nodig of incompleet zijn dan wordt deze waardevermindering aan je doorberekent. Behandel de bestelling dus met zorg en zorg ervoor dat deze goed verpakt is. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. 

Garantie 

Ik geef om mijn producten en doe er logischerwijs alles aan om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europees recht ben ik aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de bestelling aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten op basis van het Nederlands recht. Wanneer je een gebrek aan een bestelling ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact met mij op te nemen. Een redelijke termijn is in ieder geval binnen twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van lang dan twee maanden ook geaccepteerd worden. Indien je tijdig contact opneemt draag ik zorg voor een kosteloze reparatie of vervanging. 

Klachten 

Het kan helaas altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad je aan om eventuele klachten eerst bij mij kenbaar te maken door middel van het contactformulier om zo samen tot een oplossing te komen. Leidt dit niet tot een gepaste oplossing dan is het altijd mogelijk om een geschil aan te melden via Stichting WebwinkelKeur op https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de Europese Unie ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht op dit platform aan te melden. Het ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de

volgende gegevens: Pokemonand2hand.nl

Mail: via het contactformulier op de website

De handelsnaam van ons bedrijf is: Pokemonand2hand

Onze domeinnaam is https://pokemonkaart.eu/

KVK: 85445460

BTW: NL004096089B25 

Adres:

Simonswei 15

4451 BM

Heinkenszand dit is geen bezoekadres

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op 3 manieren betalen op dit moment dat is iDEAL, overschrijving en bancontact.